Vallei-coach

Vallei-training is een manier om liefdevol jezelf te verkennen en je seksualiteit te (her)ontdekken. Het gaat echter om veel meer dan alleen ‘seks’. Dankzij vallei-training kom je in aanraking met een bron in jou waar je je hele leven uit kunt putten en die je gezondheid, geluk en vitaliteit positief zal beïnvloeden. In plaats van buiten jezelf te zoeken, ontdek je van binnenuit wie je bent en wat je wil.

De training is gebaseerd op oude taoïstische inzichten, die uitstekend toepasbaar zijn in ons moderne leven. Met de energie die opgeslagen is in de eierstokken en testikels kun je ervoor kiezen samen een kindje te maken. Dat dat kan is een klein wonder! De taoïsten wisten ook dat als je niet bezig bent met voortplanting je deze vitale energie heel goed kunt aanwenden voor je eigen gezondheid en geluk. Dat komt niet alleen jou ten goede maar ook je omgeving.

In de vallei-training leer je hoe je je seksuele energie kunt laten stromen en zal je merken dat je beter in je lijf komt en meer energie tot je beschikking hebt. Een leuke bijkomstigheid is dat je veel meer van seks kunt genieten, alleen of met een partner, ongeacht je leeftijd.

Vallei-orgasme
Het vallei-orgasme is een van de technieken die wordt onderwezen. Je leert om seksuele energie te sturen zodat je hele lijf mee gaat doen. Dit is niet moeilijk, het vergt alleen oefening. Het is net als leren fietsen. Dat is even lastig maar als je het eenmaal kunt, vergeet je het nooit meer. Het orgastisch gevoel wat je zodoende krijgt, duurt veel langer dan het piekorgasme en zal iedere keer weer (verrassend) anders zijn.

Dat trainen doe je overigens thuis, veilig in je eentje. Bij de vallei-training staat respect, veiligheid en betamelijkheid centraal!

Het kan zijn dat je behoefte hebt aan persoonlijke ondersteuning tijdens de cursus en daar ben ik speciaal voor opgeleid als vallei-coach. Je kunt bij mij terecht met al je vragen en ervaringen.

Vind je het fijn om in een groep ervaringen te delen dan is Krachtbron wellicht iets voor jou. Je krijgt dan de online cursus vallei-orgasme gecombineerd met zes groepsbijeenkomsten. Op deze bijeenkomsten leer je nog meer oefeningen en word je wijzer over de theorie en de praktijk. Gedurende de cursus ben ik ook je persoonlijke coach.

Vallei Trainingsavond
Er zijn trainingsavonden voor als je lekker thuis bezig bent met de online cursus en af en toe behoefte hebt om samen het bonus materiaal te oefenen,vragen kunt stellen en ervaringen en tips met elkaar te delen. Je kan je per avond aanmelden. 

Het kan zijn dat je na het lezen van alle informatie nog vragen hebt over de vallei-training. Misschien twijfel je of het wel iets voor jou is of wil je iets delen. Seksualiteit is een persoonlijk en vaak kwetsbaar onderwerp. Het vraagt om vertrouwen om dat met iemand te delen. In een gratis en vrijblijvend gesprek geef ik je de mogelijkheid om met mij kennis te maken en te kijken of ik iets voor je kan betekenen.

En de mannen dan
Bij de mannen komt veel op hetzelfde neer en ook weer niet. Klik voor meer informatie op onderstaand logo. Ik heb nog geen groepjes voor de mannen, maar dat gaat in de toekomst wellicht komen. Wel kun je de online cursus via mij bestellen met korting.

En relaties dan
De Taoisten hebben een hele mooie wijsheid rondom relaties. Ze hebben een soort stappenplan, 7-sluiers genaamd. Het contact maken met elkaar op verschillende “niveau’s”. Maar ook samen de stappen weer eens doorlopen om te voelen met elkaar bij bijvoorbeeld twijfel. Ook kennen ze het zogenaamde warme en koude bed. Kortom allemaal heel interessant. Voel je vrij om er eens bij mij naar te vragen.        Klik hier voor een fijne blog over de 7-sluiers van Sanne Burger. 

Als je meer wilt weten over het vallei-orgasme klik dan hieronder. Omdat ik vallei-coach ben mag ik je korting geven op de online module, kijk hiervoor onder tarieven.