Schoonheidsspecialist /masseuse

Gelaatsverzorging gaat verder dan alleen je huid. Mijn visie is dat alles met elkaar is verbonden: als jij je goed voelt dan straal je dat uit. En als je aandacht besteedt aan je uiterlijke verzorging dan voel je je beter. Het is een vicieuze cirkel. Tijdens de behandeling maak ik hier gebruik van. Zo gaat jouw natuurlijke schoonheid stralen:van binnen en van buiten! 

In een gesprekje maken we nader kennis met elkaar. Als je dat fijn vindt, doen we samen een (meditatie)oefening, die kan helpen om je beter te kunnen ontspannen. Daarna volgt een uitgebreide reiniging en intensieve verzorging van je huid, inclusief harsen en epileren als dat nodig is. De massage stem ik af op jouw behoefte en kan iedere keer anders zijn, ik raak je 3 schatten aan. Je kan ook kiezen voor een totale lichaamsmassage of een combinatie van gezicht en lichaam. Even voor de duidelijkheid: ik geef geen erotische massages.

Deze reis naar je schoonheid(gezicht of lichaam) heeft als kosten € 85,- en duurt normaal gesproken minstens 90 minuten. Door mijn (huid)kennis, ervaring en helder voelend vermogen is iedere behandeling afgestemd op het moment dat je er bent. En dus is het niet nodig om een heel aanbod aan behandelingen te hebben of van te voren zelf te bedenken wat je wil. Wel is het fijn om van te voren te weten of je voor je een gezichtsverzorging komt. 

Ik werk met het Nederlandse merk Malima, een professionele cosmetica met natuurlijke oliën en  ingrediënten speciaal vervaardigd voor intensieve verzorging en huidverbetering. Het is vriendelijk voor de huid, effectief en zeer betaalbaar.