Annemarie

In de 25 jaar die ik als schoonheidsspecialiste met mensen werk, luisterde ik naar de levensverhalen en voelde tijdens massages waar spanning en emoties zich in het lijf hadden vastgezet. Ik zag/voelde hun zoektocht. Vanuit mijn vakkennis en intuïtie behandelde ik zo goed als ik kon.

Toen ik een vijftal jaren geleden met het taoïsme in aanraking kwam, herkende ik veel van mijn eigen levenshouding in de taoïstische levenskunst van het niet-doen. Wat was dat thuis komen in en bij mezelf, zo natuurlijk, zo normaal, zo eigen. Ondanks dat ik geen speciale rede had ben ik me gaan verdiepen in de taoistische levenswijsheid. Leven in puurheid en kalmte. 

Ik leerde over het openen van je stille weten, je hart en je buik. De stroming tussen deze drie, dit is wat je werkelijk bent. (klik hier voor een kort filmpje wat is TAO). 

Ik leerde over de seksualiteit van de vrouw en man en dat dit veel weidser en dieper gaat dan ik kon vermoeden. Er lag een pad naar wijsheid voor mij open waarnaar ik diep van binnen altijd heb verlangd. Ik werd vallei-coach en begeleid vrouwen en mannen – van jong tot oud- in het ontdekken van hun eigen kracht. Op weg naar hun bron als (eigen-) wijze vrouw/man.

Ook mijn kijk op mijn vak als schoonheidsspecialiste werd door deze ontwikkeling beïnvloed. Natuurlijk komt tijdens een behandeling de schoonheid ‘van buiten’ aan bod. Veel mensen ervaren dat ik nu op een diepere laag werk. Ik streef ernaar om ook die innerlijke schoonheid aan te raken en wakker te maken, zodat deze kan gaan stralen.

Het voelt alsof mijn pad zich heeft verdiept, maar ik ben nog steeds Annemarie. Gelukkig getrouwd met mijn jeugdliefde en blij met mijn drie kinderen. En: ik kan nu genieten van mezelf. Ik heb ontdekt dat veel antwoorden niet buiten mezelf liggen maar in mezelf te vinden zijn.
Ik ondersteun je graag in het vinden van die van jou.

Wil je meer weten over mij en mijn werkwijze neem dan gerust contact met me op.

Lees via de link hieronder meer over de tao training. Inmiddels ben ik partner mogen worden van Tao training, hierdoor mag ik onder andere korting aanbieden op een online trainingsmodule. Kijk hiervoor onder tarieven.