Vallei-coach voor tiener meiden

Gratis chatten! Heb je vragen over zelfbeminning, verliefdheid, seksualiteit en alles daarom heen. Voel je vrij om je vragen via chat aan mij te stellen. 

Je ontluikende seksualiteit en kracht als vrouw ontdekken is een ware ontdekkingsreis. En op reis kom je altijd weer voor verrassingen te staan! Het is fijn als je niet alles alleen hoeft uit te zoeken. Soms is er een tante of een zus, en wellicht je moeder die je op weg helpt en die je in vertrouwen kunt nemen. Maar het kan ook zijn dat je je verhaal en vragen wilt delen met iemand die verder van je afstaat. Als vallei-coach ben ik daarvoor opgeleid. Vanuit mijn taoïstische visie kijk ik ook net even anders naar seksualiteit. We kunnen samen onderzoeken wat voor jou zelfliefde of wel zelfbeminning is, wat liefdesrelaties zijn, wat er met je gebeurt als je verliefd bent, en hoe je de zeven sluiers -zeg maar kleine stapjes- kunt hanteren in een liefdesrelatie. En dat helpt om die ontdekkingsreis zo leuk mogelijk te maken! Het gaat om oude kennis in een modern jasje waar je je hele leven wat aan kunt hebben.

De begeleiding kan individueel zijn maar ook in een groep met meiden.

Het kan zijn dat je na het lezen van alle informatie nog vragen hebt over de vallei-training. Misschien twijfel je of het wel iets voor jou is of wil je iets delen. Seksualiteit is een persoonlijk en vaak kwetsbaar onderwerp. Het vraagt om vertrouwen om dat met iemand te delen. In een gratis en vrijblijvend gesprek geef ik je de mogelijkheid om met mij kennis te maken en te kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Wil je meer weten over het vallei-orgasme