Annemarie

In de 25 jaar die ik als schoonheidsspecialiste met mensen werk, luister ik naar de levensverhalen en voel tijdens massages waar spanning en emoties zich in het lijf hebben vastgezet. Ik zie en voel de zoektocht. Vanuit mijn vakkennis en intuïtie behandel ik zo goed als ik kan.

Taoïstische wijsheid

Toen ik een zestal jaren geleden met het taoïsme in aanraking kwam, herkende ik veel van mijn eigen levenshouding in de taoïstische levenskunst van het 'niet-doen'. Daarmee wordt bedoelt: dingen laten zijn in plaats van actie te ondernemen. Vertragen in wat je verlangt direct te doen. Dat voelde als thuiskomen in en bij mezelf. Zo natuurlijk, zo normaal, zo eigen. Het maakte ook iets in me los. Het leek me fijn om er meer over te leren. Zonder aanwijsbare reden - ik zat goed in mijn vel - ben ik me gaan verdiepen in de taoïstische levenswijsheid. Leven in puurheid en kalmte. Ik leerde over het openen van je stille weten, je hart en je buik. En dat de stroming tussen deze drie aangeeft wie je werkelijk bent. Er lag een pad naar wijsheid voor mij open waarnaar ik diep van binnen altijd heb verlangd.

Helder voelend

Mijn pad heeft zich verdiept en tegelijkertijd ben ik nog steeds Annemarie. Gelukkig getrouwd met mijn jeugdliefde en blij met mijn drie kinderen. En: ik kan nu genieten van mezelf. Ik heb ontdekt dat veel antwoorden niet buiten mezelf liggen, maar in mezelf te vinden zijn. Ik ondersteun je graag in het vinden van die van jou. Inmiddels weet ik ook wat ik voel als ik aan het werk ben met iemand. Ik ben helder voelend en kan afstemmen op de ander. Dat is wat ik dan ook doe tijdens een sessie/behandeling.

 

Wil je meer weten over mij en mijn werkwijze of een afspraak maken neem dan gerust contact met me op.