Annemarie

Ik ben een gids die mee helpt de weg te wijzen naar en in je innerlijke landschap. Dit is wat ik ben en dat is een hele ontdekkingstocht geweest. Op deze site lees je er meer over. 

Wie ik ben? Ik ben Annemarie Koenen - Manders 45 jaar, dochter uit een agrarisch gezin van 4 en inmiddels 26 jaar intens gelukkig met Twan en samen hebben we 3 (puber) kinderen. Onze motto's:

  • beoefenen van de kunst van het niet-doen
  • leven en laten leven
  • zorgen voor dagelijks gevoel van gelukzaligheid
  • doen waar we blij van worden
  • dingen willen veranderen, begin bij jezelf
  • problemen zijn er op op te lossen

Taoïstische wijsheid

Toen ik een zevental jaren geleden met het taoïsme in aanraking kwam, herkende ik veel van mijn eigen levenshouding in de taoïstische levenskunst van het 'niet-doen'. Daarmee wordt bedoelt: dingen laten zijn in plaats van actie te ondernemen. Vertragen in wat je verlangt direct te doen. Dat voelde als thuiskomen in en bij mezelf. Zo natuurlijk, zo normaal, zo eigen. Het maakte ook iets in me los. Het leek me fijn om er meer over te leren. Zonder aanwijsbare reden - ik zat goed in mijn vel - ben ik me gaan verdiepen in de taoïstische levenswijsheid. Leven in puurheid en kalmte. Ik leerde over het openen van je stille weten, je hart en je buik. En dat de stroming tussen deze drie aangeeft wie je werkelijk bent. Er lag een pad naar wijsheid voor mij open waarnaar ik diep van binnen altijd heb verlangd.

Helder voelend

Mijn pad heeft zich verdiept en tegelijkertijd ben ik nog steeds Annemarie. Ik kan nu genieten van mezelf. Ik heb ontdekt dat veel antwoorden niet buiten mezelf liggen, maar in mezelf te vinden zijn. Ik ondersteun je graag in het vinden van die van jou. Inmiddels weet ik ook wat ik voel als ik aan het werk ben met iemand. Ik ben helder voelend en kan afstemmen op de ander. Dat is wat ik dan ook doe tijdens een sessie/behandeling.

 

Wil je meer weten over mij en mijn werkwijze of een afspraak maken neem dan gerust contact met me op.