Schoonheidsspecialiste

Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging gaat verder dan je huid alleen. Want alles is met elkaar verbonden: als jij je goed voelt, dan straal je dat uit. En als je aandacht besteedt aan je uiterlijke verzorging, dan voel je je beter. Tijdens de schoonheidsbehandelingen die ik geef gaat het om 'mooi zijn van buiten’ én om schoonheid met een diepere laag. Ik streef ernaar om ook jouw innerlijke schoonheid aan te raken en wakker te maken. Zodat ook jouw 'inner beauty'  gaat stralen!

Over de behandeling...

In een gesprekje maken we nader kennis met elkaar. Als je dat fijn vindt, dan doen we samen een (meditatie)oefening, die helpt om je beter te ontspannen. Daarna volgt een uitgebreide reiniging en intensieve verzorging van je huid, eventueel inclusief harsen en epileren. Hierna volgt een heerlijke massage. Die massage stem ik af op jouw behoefte en kan daardoor iedere keer anders zijn. Ik raak je 3 schatten aan. 

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.

Je wordt behandeld met schoonheidsproducten van het Nederlandse merk Malima, professionele cosmetica met natuurlijke oliën en ingrediënten, speciaal vervaardigd voor intensieve verzorging en huidverbetering. De schoonheidsproducten van Malima zijn vriendelijk voor de huid, effectief en zeer betaalbaar.