Seksuele kung fu training (Vallei training)

De online training Seksuele kung fu / Vallei training is gebaseerd op de oude taoïstische inzichten die uitstekend toepasbaar zijn in ons moderne leven. Met de energie die opgeslagen is in de eierstokken en testikels kun je ervoor kiezen om samen een kindje te maken. Dat dat kan is een klein wonder! De taoïsten wisten ook dat als je niet bezig bent met voortplanting je deze vitale energie heel goed kunt aanwenden voor je eigen gezondheid en geluk. Dat komt niet alleen jou ten goede, maar ook je omgeving.

Tijdens de training is er veel aandacht voor de eerste San Bao schat: Jing. Deze staat voor levenskracht, oer energie, instinct en essentie. Seksuele energie is de reden van je bestaan en dat je je beweegt in het leven. Jing is belangrijk voor je gezondheid en vitaliteit. Het is de energie die structuur geeft aan jouw innerlijk landschap en die je fysieke lichaam bij elkaar houdt. Bij seksuele kung fu gaat het om de kunst om seksuele energie te transformeren naar ‘Medicijn’. Een kracht onder je zelfgenezend vermogen en bewustzijnsgroei. Het is de basis voor je vrouwelijke kant, de yin energie. Ook wel je onderste chakra of water energie genoemd.

Herken je jezelf in onderstaande vragen?

  • Je wil in een veilige en vertrouwde omgeving praten over je seksualiteit.
  • Je wil je seksuele energie graag beter leren kennen en weten hoe je die kan sturen.
  • Je wil meer van seks genieten, alleen of met je partner.

Na het volgen van de Seksuele kung fu training ervaar je….

  • De online training is een manier om liefdevol jezelf te verkennen en je seksualiteit te (her)ontdekken. Dankzij de training kom je in aanraking met een bron in jou waar je je hele leven uit kunt putten en die je gezondheid, geluk en vitaliteit positief zal beïnvloeden. In plaats van buiten jezelf te zoeken, ontdek je van binnenuit wie je bent en wat je wil.
  • In de training leer je hoe je je seksuele energie kunt laten stromen en zal je merken dat je beter in je lijf komt en meer energie tot je beschikking hebt. Een leuke bijkomstigheid is dat je veel meer van seks kunt genieten, alleen of met een partner, ongeacht je leeftijd.

Hoe gaat seksuele kung fu in zijn werk?

Zowel mannen als vrouwen kunnen de training volgen. Het vallei-orgasme is een van de technieken die wordt onderwezen. Je leert om seksuele energie te sturen, zodat je hele lijf mee gaat doen. Dit is niet moeilijk, het vergt alleen oefening. Het is net als leren fietsen. Dat is even lastig, maar als je het eenmaal kunt, vergeet je het nooit meer. Het orgastisch gevoel wat je zodoende krijgt, duurt veel langer dan het piekorgasme en zal iedere keer weer (verrassend) anders zijn. Dat trainen doe je overigens thuis, veilig in je eentje. Bij de vallei-training staat respect, veiligheid en betamelijkheid centraal! Het kan zijn dat je behoefte hebt aan persoonlijke ondersteuning tijdens de cursus en daar ben ik speciaal voor opgeleid als Vallei-coach. Je kunt bij mij terecht met al je vragen en ervaringen.

Goed om te weten:

Ik ben al ongeveer 10 jaar bezig met het taoïstische vakgebied en begeleid mensen als Tao trainster in het ontdekken en sturen van hun innerlijk landschap. Je kunt er dus op vertrouwen dat ik weet hoe ik jou het beste kan helpen en dat dit in vertrouwen gebeurt.

Je hebt na het lezen van deze informatie vast nog vragen. Misschien twijfel je of het wel iets voor jou is of wil je iets delen. Seksualiteit is een persoonlijk en vaak kwetsbaar onderwerp. Het vraagt om vertrouwen om dat met iemand te delen. In een gratis en vrijblijvend gesprek geef ik je de mogelijkheid om met mij kennis te maken en te kijken of ik iets voor je kan betekenen en/of de online trainingsmodule iets voor je is. 

Via De Taoboerderij worden er allerlei trainingsdagen georganiseerd en vind je meer informatie over de (online) trainingen.

 

Zin om jezelf een seksuele kung fu training cadeau te doen? Maak dan snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek!