Gun jezelf een retreat met volledige persoonlijke aandacht

Gepubliceerd op 27 juni 2022 om 10:41

De letterlijke betekenis van retreat is 'jezelf terugtrekken'. Dat zou je toch wel eens een paar keer per jaar willen doen? Aanraken van je pure en prachtige zijn in volle liefde voor jezelf en de ander. Kernwaarden hierbij zijn vaak alleen zijn en toch een verbinding voelen, rust, balans, aandacht, uit je dagelijkse omgeving zijn en er nog lang van kunnen nagenieten. Dit laat ik je graag ervaren in een San Bao retreat. Ontdek in deze blog wat dat inhoudt en hoe anderen een retreat ervaren hebben.

Herken je jezelf in onderstaande vragen en klachten?

  • Je voelt van alles en weet gewoon niet meer wat je kan doen.
  • Je voelt dat er diep van binnen nog iets is, maar komt er niet bij.
  • Je zit in een depressie of een burn-out of er tegen aan.
  • Je hebt geen zin in groepssessies.
  • Je wilt eens even alles ontvangen en niets hoeven geven.
  • Je agenda is altijd vol en je to-do lijst lijkt nooit korter te worden. Je gaat maar door. Daardoor is je hoofd vol en altijd aan.
  • Je voelt dat je meer rust en ontspanning nodig hebt. Een soort mini vakantie, waarin je de wereld om je heen even kunt vergeten en uit je hoofd gaat.
  • Je wil meer verbinding maken met je lichaam en emoties voelen in plaats van wegdrukken.
  • Je hebt zin om een keer een fijne lichaamsmassage te doen, waarin je knopen en blokkades weggenomen worden.
  • Je wil niet alsmaar praten met een psycholoog over de problemen die je ervaart, maar wil oplossingen vinden vanbinnen, door beter te gaan voelen.

  Denk jij bij een aantal van deze punten, ja, dat is wel iets waar ik mee worstel of behoefte aan heb? Dan is een San Bao retreat waardevol voor je!

  Hoe gaat een retreat in zijn werk en wat brengt het je?

   Tijdens een San Bao retreat van een halve of hele dag ga ik samen met jou een hele dag zijn en bewegen in en vanuit je innerlijke landschap. Je doet dit alleen en ik coach je. Belangrijk is dat je je veilig en vertrouwt voelt. We gaan jou samen de dag van je leven bezorgen. Van diepe ontspanning, aanraking, serene rust, verbinding, aandacht, tot liefde: alles mag aan bod komen op jouw manier, waar jij je fijn en veilig bij voelt. Jij bent het middelpunt. Jouw 3 schatten, levens-, harten- en geestkracht, worden aangeraakt en je komt er mee in verbinding. Na de retreat ervaar je onder andere nieuwe inzichten, wat werkelijk belangrijk voor je is, meer rust en ontspanning in je hoofd en vrijheid in je eigen lichaam.

   Wat zijn de ervaringen van anderen met een San Bao retreat?

   Ik merk dat mensen die veel stress of zelfs al een burn-out ervaren veel baat hebben bij mijn behandelingen.

   Zo ontving ik van een vrouwelijke klant die het halve dag arrangement heeft gedaan en in een burn-out zit na afloop onderstaande reactie op mijn vraag het hoe het met haar ging:

   ‘’Hey, wat lief. De totale behandeling heeft echt wel wat gedaan voor mij. Het harnas is wat afgenomen, het trillen in mijn armen en benen is wat minder geworden. Ik begin meer zelfliefde te voelen, ben mijn lichaam meer aandacht gaan geven (bewonderen en waarderen). Het inzien waar mijn lichaam mij tot nu toe al heeft gebracht, het heeft al verschillende stormen overleefd en staat er nog steeds. Ook beter voor mijn lichaam gaan zorgen, ben vorige week met een gezond voedingsschema gestart en meer beweging. En ik ben nog een gesprek met mijn laatste relatie aangegaan. Ik heb nog een aantal dingen naar hem kunnen uitspreken, die voor mij nog niet afgerond waren en dat heb nu af kunnen ronden, wat een fijn en goed gevoel van rust geeft. Dus ja, jouw behandeling heeft heel wat in gang gezet.’’

   Hierna heeft ze nog een lichaamsmassage bij me gedaan en dit was ook weer een pure, liefdevolle en prachtige ervaring. Ze zei: ‘’Jij hebt gouden handjes’’.

   Ook van een mannelijke klant die nu 3 keer bij mij is geweest voor een lichaamsmassage ontving ik een positieve reactie. Hij vertelde me: ‘’Even vertellen: eind vorige week kreeg ik van 3 mensen, los van elkaar, te horen dat ik er rustiger uitzie en dat het praten beter gaat! Jouw sessies zijn daar zeker mede debet aan. En een telefoongesprek gehad dat ik vroeger nooit gedaan zou hebben en dat bijna vloeiend verliep. Dit betekent veel voor me’’. Een hele fijne reactie van zo een lieve man die zo onzeker en bang was. Enorm fijn om mensen zo te kunnen helpen.

    

   Gun jij jezelf ook een halve of hele dag San Bao retreat om die veranderingen in je leven te krijgen die je wilt?

   Boek dan een sessie in mijn praktijk en start de reis door je innerlijk landschap! Button afspraak maken

    


   « 

   Reactie plaatsen

   Reacties

   Er zijn geen reacties geplaatst.