Ervaringen

Met de tekst op deze site hoop ik je voldoende te informeren en je te laten voelen wat ik voor je kan doen. Toch kan ik me voorstellen dat je graag wilt weten hoe anderen het hebben ervaren. Hieronder vind je daarom reacties van mensen die bij mij zijn geweest.

Erica schrijft...

"Een diep gevoel van ontspanning en een gevoel van één geheel zijn. Alles vloeit in elkaar; vloeibaar worden van binnen. Ik zie je als een wegwijzer en een helper. Jouw behandeling geeft de ander een ervaring van hoe het kan zijn en van daaruit kan je de weg wijzen hoe dit zelf te bereiken is. Je kunt altijd op je terug vallen om de weg te wijzen en opnieuw te laten ervaren wat het ontspanningsgevoel voor iemand kan doen. Door aanraking/massage en coaching kan je iemand helpen zich te zuiveren van binnenuit. Obstakels opruimen, afstoffen van het innerlijk. Een gezichtsbehandeling zuivert het uiterlijk. De combinatie versterkt het geheel. 1+1=3."

Jeanne schrijft...

"In één woord: weldadig! In harmonie. Echte totaalbeleving. Alles komt samen, alles wordt gevoed. Compleet. Vervuld. Zacht. Liefdevol. Intens. Alsof je me "aanzet". Ik vond het fantastisch. Jij bent iemand die rust en liefde uitstraalt en ruimte geeft aan de ander om te delen wat hij wel of juist niet wil. Ik voel me zo enorm welkom bij jou en volledig mezelf."

Rebecca schrijft...

"Het was een heel prettige ervaring van begin tot eind. Annemarie was erg gastvrij en nuchter. Ik voelde me meteen op mijn gemak en verwelkomd. De kamer was erg comfortabel, zacht en knus. Het was een moment van totale ontspanning en een traktatie voor mijn lichaam en geest - zeker de moeite waard om deze tijd voor mezelf te nemen. Ik vond het ook interessant om te leren over San Bao en Tao, en het verband tussen hoofd, hart en levensenergie. In het Engels zou ik “nourishing” (voedend) zeggen – niet alleen voor mijn huid, maar op een dieper niveau. In het Engels is er ook een gezegde dat schoonheid alleen huid diep is. Ik denk dat deze behandeling een innerlijke schoonheid en vrede raakt, zeker iets veel diepers."

Bob schrijft...

Binnenkomen bij Annemarie is echt binnenkomen. Alleen al de geur en klanken van de muziek brengen me in beginnende ontspanning. De gesprekken zijn fijn, en de TAO oefeningen effectiever dan ik in eerste instantie had verwacht. De massages zijn uitermate rustgevend, met herkenbare patronen, maar toch elke keer weer anders. Onbewust aanvoelend waar behoefte aan is. Ultieme ontspanning, in het gebied tussen waken en slapen. Ik kom al meer dan 10 jaar regelmatig bij Annemarie langs, en het is mijn belangrijkste bron voor rust en balans."

Annemie schrijft...

"Fijn dat je de drie schatten (vanuit het Taoïsme) hoofd-hart-levenskracht nog verder hebt toegelicht. Dat maakte de verbinding, herkenning en daardoor holistische behandeling nog meer helder. Dank je wel voor jouw liefdevolle aandacht voor mij, het bracht me diep terug bij mijn innerlijke-zijn in zachtheid en liefde. Voel me heel dankbaar voor deze ochtend en voel me vandaag ook nog in m’n bubbel..."

Marieke schrijft...

"Ik vond het fijn om even tot mezelf te komen en de rust die jij uitstraalt en laat voelen, tot mezelf liet komen. Waardoor ik mezelf heel rustig voelde worden. Ik kreeg de eerste 2 dagen te horen van naasten of er iets met mij aan de hand was omdat ik heel rustig, zen, en kalm in mijn doen en laten was. Ik voel mij tot op heden nog super fijn. Slaap sinds de behandeling erg lekker en het lijkt of ik mijn grenzen wat eerder aan lijk te geven. Ik zelf merk dat ik het heel fijn vond om met jou een gesprek aan te gaan over “hoe ik me voel” iets waar ik zelf niet vaak aan denk en eigenlijk over het algemeen vergeet. Het is overigens ook erg fijn voor mensen die wel gewoon lekker in hun vel zitten. En gewoon even me-time willen."

Jacky schrijft...

"Ik vond het een hele fijne rustgevende behandeling, waardoor ik ook kon begrijpen waarom ik zo'n druk op mijn borst voel. Verder werd ik emotioneel erg getroffen door de massage. De manier waarop je mijn handen vasthield en me omarmde. Dat was iets wat ik momenteel erg mis. Iemand die me aan de de hand neemt en omarmt, waardoor ik er niet alleen voor sta. Ik heb genoten van de behandeling, die mij inzicht heeft gegeven in mezelf. Tijdens de massage voelde Annemarie precies aan waar ik behoefte aan had. Dit was een hele fijne en speciale ervaring. Ik zie deze behandeling dan ook als een cadeautje voor mezelf, waar ik nog langer van kan nagenieten."

Anne-Marie schrijft...

"De warmte en de rust die je krijgt als je de ruimte binnenkomt waren heel fijn. Een gesprekje vooraf maakt dat je rustig aan de behandeling start. Een heerlijk ontspannen behandeling met een stukje bewustwording van jezelf met passie gegeven."