San Bao lichaamsmassage

Je leest op deze site veel over het innerlijke landschap en de drie schatten(San Bao). Je kan op allerlei manieren hier kennis van op doen of ervaren wat het is om vanuit je innerlijke landschap te leven. Iets wat heel natuurlijk is en je wellicht al heel veel doet zonder je daar bewust van te zijn. Op sommige momenten voel je gewoon: ik zou eens wat dieper in mijn lichaam willen gaan en het lukt me zelf niet. Dat is waar ik je mee kan helpen: intens gaan voelen. 

Hoe werkt de San Bao lichaamsmassage?

Om je eerst thuis te laten voelen starten we met een voetenbadje. We hebben een gesprek voor en na de massage waar je kan delen wat je wil of wellicht juist helemaal niet. Je ontvangt van mij een lichaamsmassage waarbij ik me afstem op jou, ik richt me op jouw innerlijke landschap en laat je verbinding maken met je 3 schatten. Daarbij is ook het contact van de 3 schatten onderling belangrijk om voor elkaar te krijgen, dan gaat het stromen in je lichaam. 

Goed om te weten

De massage is niet erotisch getint.

De plekken van de 3 schatten worden meegenomen. Dat is het hoofd, de borst en de buik. Houd er rekening mee dat je haren vettig worden voor je activiteiten na de massage. 

De massage zal ongeveer 120 minuten duren en kost € 90.