Wat kan het San Bao ritueel voor je betekenen?

Het San Bao ritueel geeft rust, helderheid en een gevoel van gemak of zelfs vreugde in je dagelijks leven. Het voedt ook een groter gevoel van verbondenheid met de mensen in je leven. Het San Bao ritueel is voor iedereen die er naar verlangt de eigen natuur in zichzelf te ontdekken en er contact mee te maken. Daardoor komt men heel diep en op onverwachte plekken in het lichaam die allerlei emoties geven, van dankbaarheid, verwondering, blijdschap tot ook verdriet. Maar ook keuzes die makkelijker komen of inzichten die opkomen. 

Hoe werkt het San Bao ritueel?

Door middel van aanraking en afstemming maak je contact met je 3 schatten: geestkracht, hartkracht en levenskracht. Ook ontdek je de samenhang tussen jouw drie schatten. Het ritueel kun je zien als een lange persoonlijk geleide meditatie waarin we ook tijdens de mediatie met elkaar praten en zo samen door jouw innerlijke landschap wandelen.

Het San Bao ritueel...

  • leidt je naar een laag in jezelf waar je niet met een 'gewone' meditatie bijkomt
  • laat je intense emoties ervaren
  • leert je dat je die emoties toe mag laten, dat het goed is, ze mogen er allemaal zijn
  • raakt op een kalme en warme manier wat naar boven wil komen
  • is voor iedereen die ernaar verlangt de eigen natuur in zichzelf te ontdekken en er contact mee te maken
  • wordt ervaren als heel onverwacht; je voelt dingen anders dan dat je van jezelf gewend bent
  • laat je weer stromen, je mag je op die stroom weg laten drijven
  • laat je antwoorden vinden die in jezelf verborgen zijn: San Bao toont je het pad om ze te vinden

De kracht van ons innerlijk landschap

Gedachten als: ik wist dat dat ging gebeuren, vanuit mijn hart doe ik het zo, mijn onderbuik gevoel zegt dat, ik voel de spanning in deze ruimte, ze denken zeker dat, wat maakt dat ik dat doe, ik wil niet dat… Deze gevoelens en gedachten zijn energieën die afkomstig zijn van ons innerlijk landschap, onze eigen natuur. Vergelijk het met zwaartekracht, lichtgolven, het planetenstelsel... het zijn allemaal energieën/trillingen. Je hoeft ze niet te verklaren: ze zijn er gewoon.

Hoe of wat 

Vind de antwoorden in jezelf, met jezelf, voor jezelf! Echt, je hebt het allemaal in je, daar kan geen coach of psycholoog tegenop. Een San Bao ritueel kost € 50 en de tijdsindicatie is 90 minuten.