Vallei-coach

Meer dan seks alleen

Vallei-training is een manier om liefdevol jezelf te verkennen en je seksualiteit te (her)ontdekken. Het gaat echter om veel meer dan alleen ‘seks’. Dankzij vallei-training kom je in aanraking met een bron in jou waar je je hele leven uit kunt putten en die je gezondheid, geluk en vitaliteit positief zal beïnvloeden. In plaats van buiten jezelf te zoeken, ontdek je van binnenuit wie je bent en wat je wil.

Vallei-training

De training is gebaseerd op oude taoïstische inzichten, die uitstekend toepasbaar zijn in ons moderne leven. Met de energie die opgeslagen is in de eierstokken en testikels kun je ervoor kiezen samen een kindje te maken. Dat dat kan is een klein wonder! De taoïsten wisten ook dat als je niet bezig bent met voortplanting je deze vitale energie heel goed kunt aanwenden voor je eigen gezondheid en geluk. Dat komt niet alleen jou ten goede, maar ook je omgeving.

In de vallei-training leer je hoe je je seksuele energie kunt laten stromen en zal je merken dat je beter in je lijf komt en meer energie tot je beschikking hebt. Een leuke bijkomstigheid is dat je veel meer van seks kunt genieten, alleen of met een partner, ongeacht je leeftijd.

Ook voor mannen!

Vallei-coaching is er zeker niet alleen voor vrouwen! Ook mannen kunnen een training volgen. 

Taoïstische kennis toepassen in je relatie

Een relatie is - net als de natuur - continu in beweging. Als je die beweging snapt, dan begrijp je ook hoe een relatie in elkaar zit en kun je jouw relatie met je partner verdiepen. Weet je het even niet meer samen? Geef niet op! Maak op een andere manier contact met elkaar met behulp van de technieken uit het taoïsme. In beginsel heeft dit niks met seksualiteit te maken. Er ontstaat een diepere verbinding tussen jullie twee. De drie schatten die jullie beide hebben (jing, chi en shen) leren jullie met elkaar te verbinden. En ook de magie van de 7-sluiers is een verbinding. 

Vallei-orgasme online programma

Het vallei-orgasme is een van de technieken die wordt onderwezen. Je leert om seksuele energie te sturen, zodat je hele lijf mee gaat doen. Dit is niet moeilijk, het vergt alleen oefening. Het is net als leren fietsen. Dat is even lastig maar als je het eenmaal kunt, vergeet je het nooit meer. Het orgastisch gevoel wat je zodoende krijgt, duurt veel langer dan het piekorgasme en zal iedere keer weer (verrassend) anders zijn.

Dat trainen doe je overigens thuis, veilig in je eentje. Bij de vallei-training staat respect, veiligheid en betamelijkheid centraal!

Het kan zijn dat je behoefte hebt aan persoonlijke ondersteuning tijdens de cursus en daar ben ik speciaal voor opgeleid als vallei-coach. Je kunt bij mij terecht met al je vragen en ervaringen.

Het kan zijn dat je na het lezen van alle informatie nog vragen hebt over de vallei-training. Misschien twijfel je of het wel iets voor jou is of wil je iets delen. Seksualiteit is een persoonlijk en vaak kwetsbaar onderwerp. Het vraagt om vertrouwen om dat met iemand te delen. In een gratis en vrijblijvend gesprek geef ik je de mogelijkheid om met mij kennis te maken en te kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Je kan alleen de online cursus doen, mail me dan en ontvang een kortingscode voor € 50 korting

 

Je kan het in combinatie doen met persoonlijke sessies. Neem dan contact met mij op en we maken samen een programma op maat.