1e schat, Jing

Levenskracht,  2e vuur, oerenergie, instinct, essentie, seksuele energie de reden van je bestaan en dat je je beweegt in het leven. De eerste schat is belangrijk voor je gezondheid en vitaliteit, het is de energie die structuur geeft aan jouw Innerlijk Landschap en die je fysieke lichaam bij elkaar houdt. Het gaat om de kunst om seksuele energie te transformeren naar 'Medicijn'. Een kracht onder je zelfgenezend vermogen en bewustzijnsgroei.

Het is een basis voor je vrouwelijke kant, de yin energie, je onderste chakra, water energie

Seksuele kung fu training(Vallei)

De online-training is gebaseerd op oude taoïstische inzichten, die uitstekend toepasbaar zijn in ons moderne leven. Met de energie die opgeslagen is in de eierstokken en testikels kun je ervoor kiezen samen een kindje te maken. Dat dat kan is een klein wonder! De taoïsten wisten ook dat als je niet bezig bent met voortplanting je deze vitale energie heel goed kunt aanwenden voor je eigen gezondheid en geluk. Dat komt niet alleen jou ten goede, maar ook je omgeving.

De online training is een manier om liefdevol jezelf te verkennen en je seksualiteit te (her)ontdekken. Dankzij de training kom je in aanraking met een bron in jou waar je je hele leven uit kunt putten en die je gezondheid, geluk en vitaliteit positief zal beïnvloeden. In plaats van buiten jezelf te zoeken, ontdek je van binnenuit wie je bent en wat je wil.

In de training leer je hoe je je seksuele energie kunt laten stromen en zal je merken dat je beter in je lijf komt en meer energie tot je beschikking hebt. Een leuke bijkomstigheid is dat je veel meer van seks kunt genieten, alleen of met een partner, ongeacht je leeftijd.

Mannen en vrouwen!

Het vallei-orgasme is een van de technieken die wordt onderwezen. Je leert om seksuele energie te sturen, zodat je hele lijf mee gaat doen. Dit is niet moeilijk, het vergt alleen oefening. Het is net als leren fietsen. Dat is even lastig maar als je het eenmaal kunt, vergeet je het nooit meer. Het orgastisch gevoel wat je zodoende krijgt, duurt veel langer dan het piekorgasme en zal iedere keer weer (verrassend) anders zijn.

Dat trainen doe je overigens thuis, veilig in je eentje. Bij de vallei-training staat respect, veiligheid en betamelijkheid centraal!

Het kan zijn dat je behoefte hebt aan persoonlijke ondersteuning tijdens de cursus en daar ben ik speciaal voor opgeleid als vallei-coach. Je kunt bij mij terecht met al je vragen en ervaringen.

Hoe of wat

Je hebt vast na het lezen van de informatie nog vragen. Misschien twijfel je of het wel iets voor jou is of wil je iets delen. Seksualiteit is een persoonlijk en vaak kwetsbaar onderwerp. Het vraagt om vertrouwen om dat met iemand te delen. In een gratis en vrijblijvend gesprek geef ik je de mogelijkheid om met mij kennis te maken en te kijken of ik iets voor je kan betekenen en/of de online trainingsmodule iets voor je is. 

In ontwikkeling zijn trainingsdagen via De Taoboerderij om de eerste stap in deze technieken te maken.