Gezichtsverzorging

Gezichtsverzorging gaat verder dan je huid alleen. Want alles is met elkaar verbonden: als jij je goed voelt, dan straal je dat uit. En als je aandacht besteedt aan je uiterlijke verzorging, dan voel je je beter. Tijdens de schoonheidsbehandelingen die ik geef gaat het om 'mooi zijn van buiten’ én om schoonheid met een diepere laag. Ik streef ernaar om ook jouw innerlijke schoonheid aan te raken en wakker te maken. Zodat ook jouw 'inner beauty'  gaat stralen!

Over de behandeling...

Het is een 5 in1 behandeling

  • intensieve gezichtsverzorging, dieptereiniging en eventueel ontharing

  • vertel wat je kwijt wil

  • diepe ontspanning

  • verbinding maken met jezelf

  • uit je hoofd

Ik verwelkom je met een voetenbadje, waarmee ik de tijd neem om te luisteren naar hoe het met je gaat en wat je bezig houdt in jouw leven. Tijdens de behandeling stem ik me af op jou, wat jou helpt om verbinding met jezelf te maken en uit je hoofd te komen. Dat geeft een heerlijke diepe ontspanning. Uiteraard wordt je gezicht gereinigd, eventueel onthaard en intensief verzorgd. De stilte, de aanraking en de aandacht laten jou even de wereld om je heen vergeten. 

Je wordt behandeld met schoonheidsproducten van het Nederlandse merk Malima, professionele cosmetica met natuurlijke oliën en ingrediënten, speciaal vervaardigd voor intensieve verzorging en huidverbetering. De schoonheidsproducten van Malima zijn vriendelijk voor de huid, effectief en zeer betaalbaar.